2Value Weblog

Wat commercieel krom is, krijg je dat privacy recht?

zo, 31/01/2016 - 23:13 -- hvancann

Het is een feest! Verwikkeld als ik ben in de speurtocht naar de finesses van Identity & Access Management. Maar roept soms roept het serieuze vragen op. Zoals deze bijvoorbeeld: Hoe ver moeten we gaan met geven en nemen tussen de vier sleutel factoren gebruiksgemak, efficiency, privacy en security. Ze beïnvloeden elkaar. Bijvoorbeeld: hoge veiligheid verlaagt gebruiksgemak. Maar neem nou efficiency en privacy: Zijn dat wel vergelijkbare grootheden? Roept u maar! Dat speelt nu al voor u ook, ja, omdat verzekeringen kortingen willen geven aan mensen die mee willen werken aan efficiency-verbeteringen.

OpenLucius voor de fanfare uit

ma, 12/01/2015 - 14:37 -- hvancann
Saxofoon speler op marktplein loopt voor de fanfare uit

Voor de fanfare uit. Daaraan moest ik denken toen Joris Snoek zijn OpenLucius presenteerde vrijdag jl. OpenLucius is een super handige persoonlijke projectmanagement tool dat en passant jouw teamwerk met anderen een efficiency boost geeft. De zakelijke communicatie wordt slimmer, efficiënter, duidelijker. Dit zijn te algemene bewoordingen echter voor de meeste mensen. De introductie van OpenLucius en zaakvolgen / projectmanagement binnen teams heeft paralellen met de opkomst van de faxmachine: het pas werken als iedereen gelooft dat investering in aanschaf en kundig gebruik van het systeem wat oplevert. E-mail heeft daarin een markante positie.

Migraties zijn onvermijdelijk "slecht nieuws", anticipeer!

wo, 13/11/2013 - 11:15 -- hvancann

Migraties zijn onvermijdelijk "slecht nieuws", anticipeer!

 
Migraties zijn een pain game voor veel klanten. In het gunstigste geval blijft alles hetzelfde voor hen. Waarom zijn ze dan tientallen uren kwijt? Waarom zijn ze niet gewaarschuwd vooraf, bij de keuze voor het open source framework dat ze gebruiken? Hoe heb je als developer geanticipeerd en gezorgd dat de migratie heel snel kan verlopen?
 
Drie manieren om klanten te helpen een beter gevoel te krijgen bij de investering in een migratie:
 

Nieuwe basis Rokin 52 - 2 hoog in Amsterdam

vr, 24/05/2013 - 13:41 -- hvancann
2Value overbuur op het Rokin

Recentelijk zijn we samen gaan zitten met Syntux en Lucius, twee Amsterdamse Drupal partijen. (En we hebben mooi uitzicht gekregen op onze overbuur het NRC! maar dat terzijde op de foto)

Onder het genot van geboor en gerammel van de bouwplaats van de Noord-Zuidlijn in Amsterdam, komen we wellicht tot goede ideeën samen en kunnen we krachten bundelen op het gebied van Drupal gebaseerde websystemen. Joomla is onze traditionele kracht. 

Pagina's