• 1Uw vragen...

  Uw vragen...
 • 2Ons antwoord

  Ons antwoord
 • 3Uw voordelen...

  Uw voordelen...
 • 4Samen sterk online

  Samen sterk online

Blockchain realism & e-Identity management

Ontdekking

We hebben sterk geloof in de innovatieve kracht van blockchain technologie. Belangrijk is onderwijs en het stap voor stap ontdekken van de mogelijkheden. Letten op e-Identity zaken die mee spelen. Goede ondersteuning voor optimale onderzoek en ontwikkeling nodig? Kies gekwalificeerde professionals van 2Value. Pop-up teams, strippenkaart of aangepaste Service Level Agreement tot 24x7.

Bestel een strippenkaart

Ontwerp en realisatie

Snelheid is essentieel. 2Value handelt in pop-up teams van experts. Een op maat gemaakte multidisciplinaire groep werkt in afzondering werken op speciale locaties. Realisme in het ontwerp, het hergebruik van code, ontwerp, testen en uitrollen van blockchain gebaseerde oplossingen die aansluiten op een openbare blockchain. Plus een geschikte e-Identity beheer architectuur die veiligheid, privacy, efficiency en gebruiksgemak afweegt.

Ga naar ons portfolio

Specialisten

Denk aan Bitcoin-, Ethereum- of NXT- ontwikkelaars geflankeerd door e-Identity professionals, webontwikkelaars, UX'ers en app-bouwers. Afhankelijk van uw keuze en wat er nodig is. De netwerkorganisatie 2Value biedt flexibele en op maat gemaakte oplossingen. Wij selecteren, trainen, certificeren en maken gebruik van onafhankelijke experts. Met de juiste kennis en ervaring in verschillende disciplines. Teams op maat gemaakt, op locatie en / of op afroep beschikbaar.

Stel een team samen

Waarom moeten we blockchain technologie omarmen?

zo, 29/05/2016 - 17:29 -- hvancann
Celestijnse belofte schilderij fresco - uitsnede waar vingers elkaar gaan raken

Mensen hebben creativiteit als uniek kenmerk. Eén scheppende “vonk” in één iemands hersenen is al genoeg. Dat is ook de bron van de blockchain en de bitcoin. Toevallige samenloop van omstandigheden doet de rest, waardoor deze schepping een grote belofte inhoudt.