About 2Value

Over 2Value

2Value is een overkoepelende organisatie van open source professionals. Bestaande uit gecertificeerde en betrokken specialisten afkomstig uit het hele land. In teams van wisselende samenstelling realiseren wij internetprojecten volgens een vaste werkwijze, die controleerbaar en meetbaar is. Wij ontwerpen, realiseren en onderhouden websystemen met focus op de overlap tussen identity en access management en blockchain technologie (gedistribueerde applicaties). Dat doen we op basis van open source systemen. 

Denk aan: Drupal, Bitcoin, Ethereum. Ook maken we gebruik van Platform as a Service en Software as a Service op het vlak van identity en access management (IAM). Het resultaat? Een open en transparante aanpak plus: tevreden klanten en systemen die voorop lopen qua gemak rondom elektronische identiteit, veiligheid en privacy-bescherming enerzijds en de nieuwste technieken van stand-alone transactionele systeem die gebruik maken van de blockchain.

(Onze affiliaties)

Voordelen 2Value

Samenwerken met 2Value biedt u tal van voordelen. Of het nu gaat om gebruikersbeheer, authenticatie en autoriseren op gedistribueerde systemen, of uitbreiding van functionaliteiten in uw websystemen, zoals 2 Factor Authenticatie, Federated Identities of betalen met bitcoins. Samen met onze zelfstandige specialisten bieden wij:

  • Online strategie Online succes valt en staat met de juiste strategie. Onze internetspecialisten stroomlijnen uw online plannen, adviseren en voeren uit. In teamverband en als expert. Natuurlijk samen met u. Van het ontwerp en de webimplementatie tot de support.
  • Uniek ontwerp Een opvallend ontwerp is geen garantie voor duizenden online bezoekers. Een samenspel van factoren bepaalt het succes. Onze creatieve ontwerpers weten dat. Samen met u maken wij van uw website of -shop een bijzondere beleving. Met oog voor uw doelstellingen en de online geldende regels.
  • Support 2Value zorgt ook na de implementatie van uw website, shop of intranet ervoor dat uw systemen perfect presteren. Die zekerheid bieden wij u met onze supportcontracten. Verkrijgbaar op maat én op afroep. Van 24x7 en 8x5 Service Level Agreements tot een strippenkaart.
  • Team inhuren Een 2Value team inhuren om uw online business te realiseren? Wij bieden u een oplossing op maat. Ons netwerk omvat ervaren zelfstandige open source experts. Met up-to-date kennis en ruime ervaring. U geeft uw wensen door en wij stellen een projectteam samen. 
  • Realisatie Ook verzorgt 2Value graag de uiteindelijke realisatie van een project. En natuurlijk nemen wij ook het beheer en de hosting voor onze rekening. Wilt u meer weten? Informeer dan naar onze voorwaarden.

Kennismaken met de werkwijze van 2Value? Of heeft u een concrete vraag óf opdracht? Neem contact met ons op.