Support

open source service en support

Optimaal functionerende websystemen. Dat is onontbeerlijk voor de performance van uw business. 2Value begrijpt dat. Met onze open source support desk bieden wij u de ondersteuning en support die u wenst. Websystemen waarbij uw relaties die daartoe toegang moeten hebben veilig en gemakkelijk kunnen een centraal profiel kunnen bijhouden en inloggen. U beheert autorisaties die u gemakkelijk kunt uitdelen en intrekken passend bij de rollen van geauthenticeerde gebruikers. Ons team van experts staat voor u klaar. Of u nu kiest voor support op afroep of op maat.

Voordelen open source support desk

De 2Value open source support desk is om verschillende redenen aantrekkelijk. Omdat u:

  1. verzekerd bent van professionele service & support;
  2. extra capaciteit op afroep van gekwalificeerde open source specialisten;
  3. advies krijgt van de beste (Drupal, IAM, Ethereum, Bitcoin-) experts uit ons netwerk.

Open source support: op afroep óf op maat

2Value biedt support die exact aansluit bij uw wensen en behoeften: van flexibel en incidenteel tot maatwerk. En… vanzelfsprekend verzorgd door onze beste professionals. Wij bieden u:

Open source support strippenkaart

Een zeer populaire supportdienst. Bestaande uit: flexibele ondersteuning op afroep. Op het moment dat u vragen heeft óf hulp wenst.

Een open source support strippenkaart bestellen.

Open source Service Level Agreement

Support op maat. Vastgelegd in een supportcontract. Van het oplossen van incidenten tot het beheer en onderhoud van uw website. Tijdens kantooruren of continu.

Een open source Service Level Agreement aanvragen.

Nog vragen over onze open source support desk? Een antwoord op de belangrijkste supportvragen vindt u in de FAQ’s. Of neem contact met ons op. Wij helpen u graag.